Investeer in jezelf!
Kijk naar het rendement!

Dankzij de coaching van Nicole heb ik in een uitdagende tijd van Corona belangrijke stappen gezet om mijn leven meer inhoud te geven. Ook voel ik me meer ‘leider’ in plaats van ‘lijder’ van mijn eigen leven!

Anna (59) Senior Medewerker Administratie

Ik was gestresst en kon eigenlijk niet genieten van mijn zwangerschap. Met Nicole heb ik allereerst prioriteiten leren zetten om rust te creëren in mijn leven. Ik ben erachter gekomen dat werk belangrijk is, maar dat ik meer wil zijn dan een succesvolle advocate. Ik heb hierin keuzes gemaakt waar ik me heel fijn bij voel!

Charlotte (39) Advocate

Bij mijn tweede keer burn-out werd ik door mijn huisarts naar naar Nicole doorverwezen. Ik heb het traject zelf betaald en ik kan zeggen: het was de beste beslissing ever om dit te doen. Ik heb mijn leven zo dat ik er echt blij mee ben. Ook heb ik tools om als ik minder in mijn vel zit, goede actie te ondernemen.

Ella (53) HR Manager

De 10 sessies die ik met Nicole heb gevolgd hebben mijn leven veranderd. Ik ben krachtiger geworden, ken mezelf veel beter en kan dus ook veel beter aangeven wat ik nodig heb. Uiteindelijk heb ik ook zo een andere werkplek gevonden.

Aline (41) Hoofd Verpleegkundige

Via mijn werk ben ik bij Nicole gekomen. In de Corona tijd zat ik met kleine kinderen thuis. Ik werd gewoon knettergek. Met Nicole heb ik mezelf beter leren kennen en weet ik ook beter te sturen op een gezonde ‘werk’stijl, het creëren van me-time en het richten van energie op mezelf in plaats op iedereen en nog wat!

Ludwien (37) Manager Incasso

Vanuit talent development was me wel aangegeven dat mijn sociale skills verder ontwikkeld moesten worden naar board room level. Dankzij Nicole heb ik inzicht in mijn eigen persoonlijkheid en kan ik op authentieke wijze contact maken waar anderen blij mee zijn en niet onbelangrijk waar ik zelf me goed bij voel!

Anneliese (39) Manager Finance & Control

Als mantelzorgster van mijn ouders liep ik tegen mijn grenzen aan met een serieuze baan. Nicole heeft me tools gegeven om de energie die ik vaak geneigd aan anderen te geven ook meer voor mezelf te gebruiken. Zit ik even minder in mijn vel? Dan weet ik nu ook weer hoe ik mezelf kan herpakken. Mijn vader is inmiddels overleden en ondanks dat mijn moeder alleen is, lukt het me beter hiermee om te gaan.

Esther (48) Specialiste Employee Benefits

Ik ben bij Nicole terecht gekomen via een oud coachee die Nicole bij mij aangeval.  Ik heb de afgelopen jaren hele negatieve relaties gehad waarin ik me niet durfde te committeren. Hier wilde ik graag wat aan doen.  Achteraf was de coaching periode heel bizar. Ben mijn moeder kwijtgeraakt, mijn baan als manager bij een call center, maar ik voelde me sterker dan ooit. Nicole heeft de gave om je gewoon echt in je kracht te zetten. Daardoor gebeuren er andere dingen!

Yvette (46) HR Director

Ik was aan het solliciteren en telkens werd ik het niet. Terwijl ik wel de juiste ervaring had. Dat gaf mijn zelfvertrouwen een behoorlijk knauw. Met de korte coaching van Nicole kwam ik direct terug in mijn kracht. Ongelooflijk. En de sollicitatie waar ik mee bezig was…..is het geworden! Geweldig 😉

Barbara (42) Senior Communicatie Medewerker

Ik ben bij Nicole gekomen, omdat ik ooit een artikel van haar had gezien in Psychologie Magazine over haar singles coaching. Nicole heeft me in vier maanden tijd geholpen om uit een negatieve affaire te stappen en mezelf zoveel beter leren kennen dat ik echt zo blij ben nu. En als je dus anders in je vel zit en je op een andere manier naar jezelf kijkt….gebeuren er andere dingen! Inmiddels heel happy in een gezonde relatie.

Ellen (48) - Ergotherapeute

Ik vind het knap dat Nicole mij “klein heeft gekregen!” Ik ben gewend om de harde kant van mezelf te laten domineren. Met Nicole heb ik geleerd hoe ik me ook kwetsbaar op kan stellen en dit voor me te laten werken als leidinggevende, maar ook in mijn relatie. Ik voel me beter, krachtiger en meer succesvol!

Ingrid (45) Manager Grootbank

Ik kwam bij Nicole omdat ik me op mijn werkplek erg onveilig voelde. Ik vind het eigenlijk bizar hoe deze coaching werkt. Door me meer op mezelf te focussen en mijn positieve patronen te leren kennen, ben ik stappen gaan maken. En de mensen bij wie ik me onveilig voelde….vormen geen issue meer. Ik verlies er geen energie meer op. Top!

Carien (41) HR Manager

Heb bij Nicole een heel kort traject gevolgd om meer in mijn kracht te komen. Echt een kadootje. Had ik eerder moeten doen!

Marlies (35) Financial Planner

Met Nicole heb ik mezelf beter leren kennen. Waar krijg ik energie van? Waar loop ik op leeg? En wat vind ik zelf belangrijk? Het blijft een uitdaging, maar ik maak nu wel bewust keuzes en voel me gewoon echt goed! Daar hebben mijn patiënten ook baat bij.

Esther (43) Huisarts

Ik kwam bij Nicole via mijn zus. Was wat aan het tobben met mijn werk en relaties. De structuur van Nicole’s sessies vond ik heel fijn. Je bent bewust aan het werk. Ik ben Nicole heel dankbaar. Doe mijn werk met veel meer overgave. Mijn scharrel is mijn vriend geworden. We zijn samen een toekomst aan het plannen.

José (41) arts

Vanaf het begin voelde ik me door Nicole’s positieve instelling veilig om eerlijk en open te zijn. Ondanks dat alles digitaal ging, voelde Nicole me echt goed aan. Zowel privé als tijdens mijn werk ben ik nu degene die op positieve wijze de touwtjes in handen heeft. Ik weet nu wat ik waard ben!

Madelon (33) Kennis Medewerker

Tarieven Individuele Coaching

Wat goed dat jij het besluit hebt genomen om in jezelf te investeren! Het gaat je echt veel opleveren is mijn ervaring met de honderden vrouwen die ik de afgelopen jaren coachte! Als je serieus gecoacht wilt worden, moet je ook voor een serieuze coach kiezen met een serieus tarief.

Ik coach sinds 12 jaar, heb een gedegen opleiding en blijf mezelf ieder jaar bijscholen. Daardoor kan ik jou de beste coaching geven die jij met jouw coachvraag verdient. Misschien leuk te vertellen dat ik de afgelopen jaren niet alleen managers, zelfstandig onderneemsters, notarissen, advocaten heb gecoacht, maar ook andere vrouwelijke coaches, ergotherapeuten, orthopedagogen, psychologen, psychiaters en andere hulpverleners. Ik merk dat zij ook erg goed varen bij mijn waarderende aanpak. Ook help ik organisaties bij het waarderend ontwikkelen op de werkvloer bij zorgorganisaties & andere organisaties.

Iedereen heeft een eigen budget voor persoonlijke ontwikkeling. Soms betaalt je werkgever ook mee.

Ben je particulier en betaal je zelf je coaching, dan betaal je voor losse afspraken het basistarief van EUR 175 per uur inclusief btw.
Zakelijke klanten die hun btw en kosten mogen aftrekken betalen EUR 250 voor reguliere coaching exclusief btw.

Aantrekkelijke geprijsde trajecten

De afgelopen12 jaar heb ik een zeer succesvolle methode ontworpen om vrouwen (terug) in hun kracht te zetten. Als jij op je best bent, heb je weinig nodig om stappen te zetten. Veel van de problemen die je nu ervaart, lossen zich zonder verdere aandacht op. Verder zet je veel makkelijker stappen voor de dingen die wel blijven, puur omdat je er anders naar gaat kijken. Om je te helpen bij het kiezen van een goed traject voor jou, kun je gebruik maken van het overzicht hier onder. Omdat je het traject vooraf betaald, ontvang je een zeer aantrekkelijke korting op de totaalprijs. Wel zo goed voor je portefeuille.

Meld je hier aan voor een vrijblijvende intake
Vier speciale trajecten
voor een extra aantrekkelijke prijs

 KADOOTJE AAN MEZELF

Echte steun in de rug bij uitdagingen!

Je hebt een klein dipje
Of een spannend sollicitatiegesprek
Je voelt je wat onzeker
Je bent wat aan het piekeren

Je krijgt duidelijk inzicht in je energie gevende kwaliteiten en ook waar je energie lekt.  Zo ben je zeker door naar de volgende ronde in je sollicitatie of je zit gewoon weer lekker in je vel en weet ook wat je moet doen om hier grip op te houden.

Opbouw traject
Kennismakingsgesprek 1 uur
Strengthscope 365 test
Terugkoppeling Strengthscope 2 uur


3 uur bijeenkomsten
1 uur voorbereiding

 vanaf EUR 675
inclusief btw

Bij betaling in 1 x vooraf
Normale prijs
EUR 950 incl. btw particulieren
EUR 1325 excl. btw zakelijk

SUPER BOOST TRAJECT

Kom opnieuw in jouw kracht!

Je zit al even in een dip
Je loopt telkens vast
Je wordt hier echt onzeker van
Je hebt geen idee wat te doen

Zo ruil je in een korte periode je energielek in voor een succes strategie. Je weet wat jouw kracht is en wat je nodig hebt om hem te behouden.
Als je voelt dat je energie lekt, weet je ook wat je moet doen om back on track te komen.

Opbouw traject
Kennismakingsgesprek 1 uur
Strengthscope 365 test
Terugkoppeling Strengthscope 2 uur
Jouw SWOT & afronding 2 uur

5 uur bijeenkomsten
1 uur voorbereiding

 vanaf EUR 925
inclusief btw

Bij betaling in 1 x vooraf
Normale prijs
EUR 1.125 incl. btw particulieren
EUR 1.575 excl. btw zakelijk

JIJ OP JE BEST TRAJECT

Positief serieuze stappen zetten!

Je zit vast in negatieve patronen
Of je hebt (weer)  last van een burn-out
Je voelt je zwak soms neerslachtig
Je wilt echt dingen veranderen

Je versterkt jezelf bewust, weet waar je gevoeligheden liggen, maar vooral ook waar je kracht zit. Je creëert positieve patronen en iedereen ziet dat en complimenteert je ermee. Die grote uitdaging? Die heb je eigenlijk veel eenvoudiger overwonnen dan je dacht.

Opbouw traject
Kennismakingsgesprek 1 uur
Jouw veranderkracht 3 uur
Jouw waarden & normen 2 uur
Strengthscope 365 test
Terugkoppeling Strengthscope 2 uur
Jouw SWOT  2 uur
Droomsessie 2 uur
Stappen zetten 2 x 1 uur
Afronding 1 uur

15 uur bijeenkomsten
1 uur voorbereiding

 vanaf EUR 2.400
inclusief btw

Bij betaling in 1 keer vooraf
Normale prijs
EUR 2.875 incl. btw particulieren
EUR 4.075 excl. btw zakelijk

DROOMBAAN TRAJECT

Bewust werken aan je carrière!

Je wisselt vaak van werk
Je twijfelt of je werk wel bij je past
Je bent eigenlijk uitgekeken
Je vraagt jezelf af: wat dan wel?

Jij weet welke baan je wilt en ook welk type werkgever! Je hebt je netwerk ingeschakeld om je te helpen. Jij weet wat jij een werkgever komt brengen en wat je nodig hebt om dat te kunnen doen! Je laat concurrentie achter je bij sollicitaties.

Opbouw traject
Kennismakingsgesprek 1 uur
Jouw veranderkracht 3 uur
Jouw waarden & normen 2 uur
Strengthscope 365 test
Terugkoppeling Strengthscope 2 uur
Arbeidsmarkscan 2 uur
Jouw SWOT 2 uur
Droombaan 2 uur
Stappen zetten 2 x 1 uur
Afronding 1 uur

17 uur bijeenkomsten
2 uur voorbereiding

 vanaf EUR 2.850
inclusief btw

Bij betaling in 1 keer vooraf
Normale prijs
EUR 3.400 incl. btw particulieren
EUR 4.825 excl. btw zakelijk